AKTUELNO

Mina izabrala stranu u ovoj drami.

Mina Vrbaški otišla je do Lazara Jeremića koji se nalazio na farmi. Tužan i skrhan zbog svađe sa Davidom Dragojevićem, Jeremić je sedeo sam u ekonomskom delu dvorišta, a Mina mu je prišla kako bi popričali o celoj drami. Odmah na početku mu je skrenula pažnju na ponašanje, a onda se dotakla i razgovora koji je vodio sa Aleksandrom Subotić, tokom kog je otkrio detalje o životu Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao mi Mića da si pričao sa Drvetom. J*biga, sinoć je baš ispalo glupo. Ti znaš da ja kapiram sve, ali bezbeze je, majke mi. Tvoja je greška, kako možeš da smatraš da je ona drugačija? Ne treba ni da pričaš sa njom. Pričaš sa Aleksandrom, nema potrebe, ti ustaneš za stolom i kažeš da ćeš neke stvari ispričati tek kada izađeš napolje, znaš koliko to sumnje budi? To ispada totalno drugačije, ispada kao da im nisi prijatelj. Pitalo me je Drvo da li znam nešto sa čime te David drži u šaci. Ja sam rekla da možda ima neka stvar, ali da u životu ne bih to rekla. Ana zna nešto, David zna nešto, a ne znaju isto i onda tako ispada - ispričala je Mina.
Ispada da je sve u k*rcu! To je kao da Ana pokušava da prepriča nešto o Filipu, ali ne može. Isto tako se David trudio da mi objasni da je Sandra psiho, ali nisam kapirao, ona je samo čekala. Toliko ga mrzi, da to nije realno. Mene boli što je meni Ana pokazala da je veći prijatelj od Davida. Mi smo se poverili jedan drugome. Vidi, ja sam uticao na to da se on osećao tako, samim tim ne želim da se mirimo do kraja rijalitija. I da sam nešto rekao, Sandra i te kako zna priču - odgovorio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'